Calella Film Festival a Radio Calella

0
2265

Clausura de la primera edició del Calella Film Festival

Aquest dissabte s’ha fet la clausura de la primera edició del Calella Film Festival. Un certamen impulsat per l’Associació Rosebud d’amants del cinema i que té com a objectiu difondre i promocionar tot allò que té a veure amb el setè art. Durant tota una setmana la ciutat s’ha omplert de cinema amb projeccions i concursos amb seccions oficials.

Dissabte s’acabava amb el lliurament dels premis a la sala Mozart. Pujaven a l’escenariJuan del Santo, que ha rebut el premi al millor actor per Flow. Per a ell, aquest ha estat el primer premi que rep a Espanya i és especial perquè interpreta a un home de teatre. A més, creu que és un luxe rebre distincions de companys com els que formaven el jurat d’aquest certamen.

La coneguda Mercè Pons ha rebut el premi a millor actriu per Darrera la porta.Segons reconeixia davant les càmeres de Ràdio Calella Televisió, el premi li arriba en un moment molt especial per a una professió que pateix també molt la precarietat i inseguretat.

Premi també per a Juan Gautier a millor pel·lícula i millor direcció per Tanger Gool. Una història rodada al Marroc amb actors àrabs.
La resta de premiats van ser Jota Aronak, millor guió per Ira i Ramón Tèrmens, premi especial Rosebud per El mal que hacen los hombres.

Pel que fa al concurs Límit 48H els guanyadors de la categoria d’ 11 a 17 anys han estat els germans Genís i Cèlia Membrives, amb el seu curtmetratge Cargols. A la categoria de 18 a 24 anys el treball Little Children i finalment, a la categoria SèniorHeroi-ca del calellenc Albert Arcas.

Font: radiocalella.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here