El Calella Film Festival creix i projectarà les pel·lícules en sales de Barcelona, Mataró i Arenys de Mar

0
1964
Calella Film Festival

Alguns dels films de les seccions oficials Low Budget i Creative Rosebud Awards del Calella Film Festival es projectaran als Cinemes Girona de la capital catalana, en un pas més de l’organització per esdevenir un festival de referència a la zona de la costa de Barcelona-Maresme.

Gràcies a l’aposta del Consorci Turístic del Maresme per donar un impuls al festival de cinema calellenc, l’organització ha arribat a un acord amb dues sales emblemàtiques del Maresme per fer-hi la projecció d’algunes de les pel·lícules seleccionades en les categories Low Budget Films i Creative Rosebud Award. Es podran veure al Foment Mataroní i al Centre Parroquial d’Arenys de Mar.

La Sala Mozart de Calella serà la seu central del festival, però en tindrà d’altres a Barcelona, Mataró i Arenys on s’hi projectaran algunes de les pel·lícules que han entrat a concurs. D’una banda, en la secció Low Budget, per produccions amb un pressupost inferior als 500.000 euros; i de l’altra, en la Creative Rosebud Awards, destinada a produccions de pressupost més alt però que destaquin per la seva originalitat i creativitat.

El certamen començarà el divendres 21 de juny i la seva cerimònia de clausura serà el dissabte 29 de juny a la Sala Mozart de Calella.

El jurat de les seccions competitives el formaran professionals del cinema i la televisió com Itziar Castro, Gisela Krenn, Santi Millan, Patricia Font, Jordi Frades o Sergi Pompermayer.

 

Font: www.radiocalella.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here