Palmarès

0
2891

Dissabte 16 de juliol, els actors Juli Fàbregas, Jordi Diaz i Miquel Sitjar van presentar la gala de clausura d’aquesta primera edició del Calella Film Festival on Tanger Gool va ser la gran protagonista de la nit enduent-se el premi “Low Cost” a la millor pel·lícula i el seu director, Juan Gautier, millor direcció.

Juan del Santo va rebre el premi al millor actor protagonista per Flow i la coneguda Mercè Pons, es va endur el guardó a la millor actriu per Darrera la porta.

El premi al millor guió va ser per a Jota Aronak amb la pel·lícula Ira i el premi especial Rosebud se’l va endur Ramón Tèrmens amb El mal que hacen los Hombres.

Pel que fa al concurs Límit 48H els guanyadors de la categoria menors d’edat han estat Genís i Cèlia Membrives, amb el seu curtmetratge Cargols, en la categoría de 18 a 25 anys

Little children de Marc Andurell i en la categoría de 25 en amunt, Heroic d’Albert Arcas.

S’han comptabilitzat fins a 5000 espectadors en les 34 projeccions que s’han dut a terme durant la setmana. A més, s’han celebrat cursos per a espectadors, cursos de muntatge i es va celebrar un concurs de disfresses zombi en la festa de clausura del festival.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here