El Calella Film Festival signa un conveni de col·laboració amb el Tecnocampus

0
2649

La presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, i el president de l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, Albert Guinart, com a entitat organitzadora del Calella Film Festival, han signat un acord de col·laboració perquè el TecnoCampus sigui un dels patrocinadors de la segona edició d’aquest festival audiovisual que se celebra del 24 de juny al 2 de juliol a Calella.

A la signatura del conveni, que va tenir lloc el divendres 23 de juny, també van assistir-hi Marcos Faúndez, com a director de l’Escola Superior Politècnica; María Soliña Barreiro, com a coordinadora del Grau en Mitjans Audiovisuals, i Jonathan Ruiz, director del Calella Film Festival.

El patrocini del TecnoCampus en el festival consisteix en la dotació amb la matrícula gratuïta del Postgrau en Guió i Direcció d’Actors que s’imparteix des de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, que s’atorgarà al guanyador en la categoria Límit48h. Es tracta d’un concurs de curtmetratges on els participants han de plasmar una història en un màxim de 48 hores, incloent totes les tasques de gravació i edició de la peça audiovisual. L’acord també contempla, entre d’altres aspectes, la realització del taller “Eines bàsiques per a l’escriptura d’un guió” per promocionar del postgrau. La sessió, que es durà a terme el divendres 30 de juny a les 17h, anirà a càrrec d’Ariadna Vázquez, guionista i coordinadora d’aquest postgrau adreçat a professionals del món audiovisual.

L’objectiu del Calella Film Festival és consolidar-se com un festival de cinema de qualitat capdavanter a la comarca del Maresme, però també amb projecció internacional. Ambdues entitats van coincidir a assenyalar la importància d’aquest acord com una via per intensificar les relaciones entre el món universitari, la societat i el territori en l’àmbit de l’audiovisual.

 

Font: www.tecnocampus.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here