El Calella Film Festival premia “Adam i Eva” i “Aixeca’t” com a millors pel·lícules en el Límit 48 hores

0
3070

“Adam i Eva” s’endú un doble palmarès; a la millor pel·lícula i a la millor actriu pel concurs de curtmetratges ràpids convocat el festival cinematogràfic local, aquest any dedicat al paper de la dona en la societat actual.

El concurs ha concedit cinc premis en la categoria infantil. Els premis a la millor interpretació femenina i masculina han estat per Carla amb la pel·lícula «Adam i Eva» i pel protagonista de la pel·lícula «Black and White» respectivament. El premi al millor guió se’l ha endut el curt «Educant al meu pare» i el van recollir els seus creadors: en Genis, la Cèlia i el Quim. El premi al millor director va ser per la Júlia amb el curt «Les Dones», i el premi a la millor pel·lícula se’l va endur «Adam i Eva». Tots els premis de la categoria infantil van ser entregats per Maria Jose representant de «Los extremeños».

En la categoria de més de 18 anys es va endur el premi a millor pel·lícula Francesc Gallego per «Aixeca’t», i va rebre el Màster de Guió i direcció d’actors entregat per la Jordina representant del TecnoCampus Mataró-Maresme.

El Límit 48 hores s’assegura que tots els treballs presentats s’hagin ideat i realitzat en no més de dos dies fent que totes les creacions mostrin elements característics del festival. En aquesta edició s’han presentat una 30a de curtmetratges.

 

Font: www.radiocalella.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here